Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
2 portions
Składniki
-
sea salt1 tbsp
-
fresh salmon fillets skin on, boneless (approx. 5 oz ea.)2
-
parsley plus extra to garnish2 sprigs
-
2 sprigs thyme, freshdill, fresh2 sprigs
-
lemon peel divided6 pieces
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)63 oz
-
lemon juice2 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3092.7 mg
Białko
80.9 g
Kalorie
3960 kJ /
946.5 kcal
Tłuszcz
66.5 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
14.4 g
Węglowodany
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35 min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 godz. 40 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 min
Steamed Asparagus
35 min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 godz.
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 godz.
Sautéing Shrimp
15 min
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
50 min
Shrimp Sauté
25 min
Shrimp in Garlic Sauce
25 min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min
Garlic Shrimp
35 min