![Pan-Fried Pork Buns Pan-Fried Pork Buns](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/dc2b9450-28a0-4652-8b2c-3548b218ffc9/Derivates/63cf5870-9de5-4fa5-84b4-6d992a988329.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Meat Filling
- 14 oz ground pork
- 1 tsp salt
- 1 tbsp sugar
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp toasted sesame oil
- 1 tbsp soy sauce
- 1 ½ oz water
Dough
- 9 oz water
- 1 tbsp sugar
- 1 tsp active dry yeast
- 18 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- ½ tsp salt
- 1 tsp vegetable oil
Frying the Buns
- 1 tbsp vegetable oil
- 3 oz water, divided
- 1 tsp sesame seeds, black
- 1 tbsp spring onions, thinly chopped
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 679.3 kJ / 162.4 kcal
- Białko
- 6.2 g
- Węglowodany
- 20.9 g
- Tłuszcz
- 5.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.7 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 230.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cranberry Brie Phyllo Cups
1 Std.
Muffin Pan Lasagnas
1 Std.
Strawberry Ice (Korean-Inspired)
8 Std. 5 Min
Cuban Sandwich
17h
Musubi a Hawaiian Snack
30 Min
Sausage Calzone with Sun-Dried Tomatoes
40 Min
Caramelized Onion Pizza Dough
4h 25min
Homemade Pasta
1 Std.
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 Min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 Std. 25 Min
Beer Cheese
15 Min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 Min