Urządzenia i Akcesoria
Pan-Fried Pork Buns
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
20 pieces
Składniki
Meat Filling
-
ground pork14 oz
-
salt1 tsp
-
sugar1 tbsp
-
ground white pepper½ tsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
soy sauce1 tbsp
-
water1 ½ oz
Dough
-
water9 oz
-
sugar1 tbsp
-
active dry yeast1 tsp
-
all-purpose flour plus extra to dust18 oz
-
salt½ tsp
-
vegetable oil1 tsp
Frying the Buns
-
vegetable oil1 tbsp
-
water divided3 oz
-
sesame seed, black1 tsp
-
spring onions thinly chopped1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
230.9 mg
Białko
6.2 g
Kalorie
679.3 kJ /
162.4 kcal
Tłuszcz
5.7 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
20.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sticky Buns
3 godz. 45 min
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
1 godz. 15 min
Peanut Butter Banana Dream
35 min
Deconstructed Strawberry Custard Tart
4 godz. 25 min
Tangzhong Milk Bread
2 godz. 35 min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 godz. 35 min
Breakfast Sausage Pizzas
1 godz. 15 min
Hoisin Pork Bowl
45 min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 min
Korean Beef Sauté
1 godz. 25 min
Braised Pork and Eggs with Rice
40 min
Asian Sloppy Joes
1 godz. 50 min