Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Meat Filling
- 14 oz ground pork
- 1 tsp salt
- 1 tbsp sugar
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp toasted sesame oil
- 1 tbsp soy sauce
- 1 ½ oz water
Dough
- 9 oz water
- 1 tbsp sugar
- 1 tsp active dry yeast
- 18 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- ½ tsp salt
- 1 tsp vegetable oil
Frying the Buns
- 1 tbsp vegetable oil
- 3 oz water, divided
- 1 tsp sesame seeds, black
- 1 tbsp spring onions, thinly chopped
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 679.3 kJ / 162.4 kcal
- Białko
- 6.2 g
- Węglowodany
- 20.9 g
- Tłuszcz
- 5.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.7 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 230.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kung Pao Chicken
1 godz. 5 min
Korean Beef Sauté
1h 25min
Homemade Pie Crust
1h 30min
Lemon Pound Cake
2h
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2h
Musubi a Hawaiian Snack
30min
Hong Kong Bakery Butter Cookies
1h 30min
Southern Banana Pudding
4h 45min
Baja-Style Fish Tacos
30min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30min
Thin Crust Pizza Dough
2h 30 min
Pizza Dough (TM5/6 Metric)
1h