Pan-Fried Pork Buns
TM6 TM5

Pan-Fried Pork Buns

4.7 (25 ocen)

Składniki

Meat Filling

  • 14 oz ground pork
  • 1 tsp salt
  • 1 tbsp sugar
  • ½ tsp ground white pepper
  • 1 tsp toasted sesame oil
  • 1 tbsp soy sauce
  • 1 ½ oz water

Dough

  • 9 oz water
  • 1 tbsp sugar
  • 1 tsp active dry yeast
  • 18 oz all-purpose flour, plus extra to dust
  • ½ tsp salt
  • 1 tsp vegetable oil

Frying the Buns

  • 1 tbsp vegetable oil
  • 3 oz water, divided
  • 1 tsp sesame seeds, black
  • 1 tbsp spring onions, thinly chopped

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
679.3 kJ / 162.4 kcal
Białko
6.2 g
Węglowodany
20.9 g
Tłuszcz
5.7 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Błonnik
0.8 g
Sód
230.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy