Urządzenia i Akcesoria
Indian Chicken Curry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
dried red chilies1 - 2
-
coriander seeds1 oz
-
cumin seeds½ oz
-
ground turmeric1 tsp
-
cinnamon stick1
-
whole cloves6
-
black peppercorns6
-
Kashmiri chili powder (opcjonalnie) (see Tip)1 tsp
-
green cardamom pods8
-
curry leaves (opcjonalnie)10 - 15
-
garlic cloves4
-
fresh ginger peeled2 in.
-
red onion quartered1
-
2 oz gheeoil2 oz
-
chicken thighs, skin on and bone in30 - 40 oz
-
canned diced tomatoes (approx. 1 can)14 oz
-
fine sea salt1 heaping tsp
-
coconut milk3 oz
-
chopped fresh cilantro½ - 1 oz
Steamed Rice
-
basmati rice13 oz
-
water35 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
683.2 mg
Białko
34.9 g
Kalorie
3226.6 kJ /
771.2 kcal
Tłuszcz
41.6 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Węglowodany
64.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Garam Masala
50 min
Thai Fish Curry
50 min
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1 godz.
Asian-Style Sautéed Rice
35 min
Bolognese Sauce
1 godz. 10 min
Butter Chicken
4 godz. 5 min
Beef madras
1 godz. 30 min
Curried chicken rasam
50 min
Pineapple Chicken Malvani Curry
30 min
Naan Bread
2 godz. 50 min
Chicken 65 and green chutney
1 godz. 5 min
Fragrant Chicken Curry
1 godz.