Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
4 portions
Składniki
Mint Sauce
-
lemon1
-
mint leaves½ oz
-
cilantro leaves½ oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
extra virgin olive oil2 oz
Lamb
-
lamb loin chops bone in8
-
rosemary2 sprigs
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
extra virgin olive oil½ oz
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)65 oz
-
lemon juice1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
730.7 mg
Białko
33.9 g
Kalorie
4283.5 kJ /
1023.8 kcal
Tłuszcz
96.7 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
37.5 g
Węglowodany
4.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 godz. 40 min
Slow Cooked Oxtail
8 godz. 20 min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 godz.
Sous-vide Steak
1 godz. 30 min
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
5 godz.
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 godz.
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1 godz. 50 min
Lamb with Black Garlic Romesco and Pickled Chives (Wylie Dufresne)
80 godz. 10 min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 min
Clams in White Wine with Cilantro
25 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 godz. 5 min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 min