Urządzenia i Akcesoria
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
14 oz
Składniki
-
½ oz extra virgin olive oiloil½ oz
-
6 oz red onions, cut in wedgesyellow onions cut in wedges6 oz
-
carrots sliced (½ in. rounds)4 ½ - 5 oz
-
celery sticks sliced (½ in.)2 ½ - 3 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 14 oz
Sód
171 mg
Białko
4 g
Kalorie
1213 kJ /
290 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
9.6 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peeling Ginger
5 min
Chopped Garlic
5 min
Grated Cheese (Medium-Hard)
5 min
Basic Long Grain Brown Rice
1 godz. 35 min
Basic Basmati Rice
35 min
White basmati rice
40 min
Mirepoix
15 min
Sautéed onions (200-300 g)
10 min
Sautéing Onions and Garlic
20 min
Basic Soup Purée
45 min
Peeler Mashed Potatoes
35 min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min