![Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3995f614-fd46-4fa1-b2ec-7aa59d3af01f/Derivates/2674d2f7-46a1-4fe2-ba5f-8598ad02291a.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
½
oz oil
lub ½ oz extra virgin olive oil -
6
oz yellow onions, cut in wedges
lub 6 oz red onions, cut in wedges - 4 ½ - 5 oz carrots, sliced (½ in. rounds)
- 2 ½ - 3 oz celery sticks, sliced (½ in.)
- Wartości odżywcze
- na 14 oz
- Kalorie
- 1213 kJ / 290 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 9.6 g
- Sód
- 171 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hash Brown Potato Cake
Brak ocen
Sautéing Turkey Cubes
Brak ocen
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20 Min
Mixed Mushroom Sauté
30min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
Brak ocen
Chopped Herbs
5 Min
Sautéing 14 oz Eggplant
35 Min
Sautéing Onions and Garlic
20 Min
Mirepoix
15min
Sautéing 7 oz Zucchini
20 Min
Browning Beef Cubes (Well Done)
10 Min
Sautéed onions (200-300 g)
10 Min