Urządzenia i Akcesoria
Kippenbouillonpasta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 porties
Składniki
-
kippenvlees, ontbeend en zonder vel (van ca. 500 g kippenpoten), in stukken300 g
-
gemengde groenten (bijv. knolselderij, ui, knoflook, prei), naar behoefte in stukken200 g
-
gemengde verse kruiden (bijv. rozemarijn, tijm, peterselie), alleen de blaadjes4 takjes
-
grof zout150 g
-
witte wijn100 g
-
gedroogd laurierblad
-
hele kruidnagel1
-
korianderzaden5
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 porties
Białko
58 g
Kalorie
2714 kJ /
649 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
5.9 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kruiden- en citroenzout
1 godz.
Romige aspergesoep
25 min
Vruchtenroomijs
5 min
Vleesbouillonpasta
45 min
Groentenbouillonpasta
45 min
Vanillesuiker
72 godz.
Eekhoorntjesbrood zout
5 min
Mangochutney
1 godz. 20 min
Peren in rode wijn
3 godz. 20 min
Tomatenketchup
1 godz. 15 min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24 godz.
Koolsla
10 min