Urządzenia i Akcesoria
Chutney van gekarameliseerde rode uien
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz.
400 g
Składniki
-
olijfolie25 g
-
rode ui in partjes500 g
-
verse rode chilipeper in repen½ - 1
-
lichtbruine suiker200 g
-
zout1 tl
-
rode wijnazijn200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Białko
5 g
Kalorie
5086 kJ /
1215 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
9 g
Węglowodany
221 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Het Basiskookboek
133 Przepisy
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1 Std. 20 Min
Geflambeerde uientaart
Keine Bewertungen
Kippenbouillonpasta
45 Min
Groentenbouillonpasta
45 Min
Zuurkool
Keine Bewertungen
Koken van jasmijnrijst
35 Min
Koken van basmatirijst
35 Min
Eekhoorntjesbrood zout
5 Min
Sous-vide peren met kaneel
2 Std. 5 Min
Gekruide noten
45 Min
Karamelsaus
1 Std. 30 Min
Mangochutney
1 Std. 20 Min