Urządzenia i Akcesoria
Chutney van gekarameliseerde rode uien
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz.
400 g
Składniki
-
olijfolie25 g
-
rode ui in partjes500 g
-
verse rode chilipeper in repen½ - 1
-
lichtbruine suiker200 g
-
zout1 tl
-
rode wijnazijn200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Białko
5 g
Kalorie
5086 kJ /
1215 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
9 g
Węglowodany
221 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Het Basiskookboek
133 Przepisy
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Sate Ayam
1 godz. 30 min
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Brak ocen
Kippenbouillonpasta
45 min
Gegrilde kaas met champignons
Brak ocen
Karamelpoeder
1 godz.
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Brak ocen
Koken van parelspeltgraan
Brak ocen
Perzik Bellini
5 min
Gekruide noten
45 min
Mangochutney
1 godz. 20 min
Gekarameliseerde uiensaus
2 godz. 5 min
Yoghurtdressing
5 min