Urządzenia i Akcesoria
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
12 stuks
Składniki
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
Paasnesten
-
bloem en iets meer om te bewerken250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout½ tl
Eiersalade
-
verse peterselie enkel de bladeren2 takjes
-
sjalot20 g
-
zure room, 12% vet30 g
-
mosterd10 g
-
mayonaise10 g
-
azijn10 g
-
gemalen zwarte peper2 snuifje
-
zout1 tl
-
verse bieslook (opcjonalnie) als afwerking
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
143.8 mg
Białko
5 g
Kalorie
591.3 kJ /
141.3 kcal
Tłuszcz
5.9 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
16.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Paasrecepten
14 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Zomerse pastasalade
30 min
Pancake muffins met banaan en chocolade
30 min
Peren in rode wijn
5 godz.
Groentencurry met rijst
Brak ocen
Heksenvingerkoekjes
2 godz.
Meringue spoken
12 godz. 25 min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 godz. 40 min
200 g prei fruiten
20 min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1 godz. 15 min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 godz.
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2 godz.
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1 godz. 10 min