Urządzenia i Akcesoria
Groentenbouillonpasta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 porties
Składniki
-
Parmezaanse kaas (opcjonalnie) in stukken (3 cm)50 g
-
bleekselderij in stukken200 g
-
wortelen in stukken250 g
-
uien in helften100 g
-
tomaten in stukken100 g
-
courgettes in stukken150 g
-
teentje knoflook1
-
verse champignons50 g
-
gedroogd laurierblad (opcjonalnie)1
-
gemengde verse kruiden (bijv. basilicum, salie, rozemarijn), alleen de blaadjes6 takjes
-
verse peterselie4 takjes
-
grof zout120 g
-
30 g waterdroge witte wijn30 g
-
olijfolie1 eetlepel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 porties
Białko
28 g
Kalorie
2226 kJ /
533 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
18.4 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomatenketchup
1 godz. 15 min
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1 godz. 30 min
Kruiden- en citroenzout
1 godz.
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 godz. 30 min
Kaascrackers
2 godz. 30 min
Kippenbouillonpasta
45 min
Vleesbouillonpasta
45 min
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20 min
Ijs van amarenakersen
8 godz. 10 min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24 godz.
Peren in rode wijn
3 godz. 20 min
Koolsla
10 min