Urządzenia i Akcesoria
Groentenbouillonpasta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 porties
Składniki
-
Parmezaanse kaas (opcjonalnie) in stukken (3 cm)50 g
-
bleekselderij in stukken200 g
-
wortelen in stukken250 g
-
uien in helften100 g
-
tomaten in stukken100 g
-
courgettes in stukken150 g
-
teentje knoflook1
-
verse champignons50 g
-
gedroogd laurierblad (opcjonalnie)1
-
gemengde verse kruiden (bijv. basilicum, salie, rozemarijn), alleen de blaadjes6 takjes
-
verse peterselie4 takjes
-
grof zout120 g
-
30 g waterdroge witte wijn30 g
-
olijfolie1 eetlepel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 porties
Białko
28 g
Kalorie
2226 kJ /
533 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
18.4 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kruiden- en citroenzout
1 godz.
Vruchtenroomijs
5 min
Kippenbouillonpasta
45 min
Vleesbouillonpasta
45 min
Vanillesuiker
72 godz.
Indiase mosterd
Brak ocen
Mangochutney
1 godz. 20 min
Peren in rode wijn
3 godz. 20 min
Tomatenketchup
1 godz. 15 min
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10 min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24 godz.
Koolsla
10 min