Urządzenia i Akcesoria
辣酒煮花螺
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
油15 克
-
蒜头2 瓣
-
葱 切段1 支
-
姜2 片
-
干辣椒4 个
-
京葱 切段10 克
-
老抽10 克
-
生抽15 克
-
白酒30 克
-
花螺500 克
-
水400 克
-
盐½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
11.5 g
Kalorie
684 kJ /
163 kcal
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
4.3 g
Węglowodany
4.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
辣味中国
70 Przepisów
Chiny
Chiny