Urządzenia i Akcesoria
冷吃牛肉
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
菜籽油100 克
-
蒜头6 瓣
-
姜10 克
-
京葱 切段50 克
-
花椒10 克
-
辣椒粉 辣椒面(约2茶匙)8 克
-
老抽20 克
-
生抽30 克
-
糖10 克
-
五香粉 (约½茶匙)3 克
-
牛肉 选用牛腿肉,切成1×6-7厘米长条状600 克
-
干辣椒 切条15 克
-
白芝麻 熟的3 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
833.9 mg
Białko
31.8 g
Kalorie
1931.3 kJ /
462 kcal
Tłuszcz
30.2 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
17.7 g