![Potato, Bacon and Cheese Tortilla Potato, Bacon and Cheese Tortilla](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8129BA93-5A64-43E6-BC7D-86E7864E2122/Derivates/5098D570-6D65-4F39-84D2-4BE9657B2891.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 21 oz potatoes, cut into large, uniform pieces
- 25 oz water
- 7 oz yellow onions, quartered
- 11 oz olive oil
-
8
medium eggs
lub 6 large eggs - 1 tbsp baking powder
- 1 tsp salt
- 1 garlic clove, chopped
- 4 oz bacon, cut into pieces (1 in.)
- 5 oz grated mozzarella cheese
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2036.6 kJ / 486.8 kcal
- Białko
- 11.9 g
- Węglowodany
- 13.5 g
- Tłuszcz
- 43.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.1 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 579.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mediterranean Chicken
35min
Shredded Jerk Chicken
1 godz. 55 min
Avocado Tuna Salad
5 min
Mac and Cheese Muffins
1 godz. 5 min
Macadamia Chicken Over Tropical Fruit Paella
1h
Chicken Coq au Vin (Betty)
2 Std. 15 Min
White Pesto Pasta
40min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1h 20min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Beef Lasagna
2 Std. 5 Min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min