Urządzenia i Akcesoria
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
10 portions
Składniki
-
potatoes cut into large, uniform pieces21 oz
-
water25 oz
-
yellow onions quartered7 oz
-
olive oil11 oz
-
6 large eggsmedium eggs8
-
baking powder1 tbsp
-
salt1 tsp
-
garlic clove chopped1
-
bacon cut into pieces (1 in.)4 oz
-
grated mozzarella cheese5 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
579.2 mg
Białko
11.9 g
Kalorie
2036.6 kJ /
486.8 kcal
Tłuszcz
43.4 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
9.1 g
Węglowodany
13.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatball Subs
55 min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 min
Chicken Étouffée
1 godz. 25 min
Beef Stroganoff
40 min
Teriyaki Chicken
1 godz.
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 godz.
Scalloped Potatoes
2 godz. 30 min
Prosciutto and Provolone Risotto
30 min
Meatloaf
1 godz. 20 min
Slow Cooked Chicken Stew in Bread Boules
3 godz. 50 min
Thanksgiving Stuffing Meatloaf
1 godz. 30 min