Urządzenia i Akcesoria
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
10 portions
Składniki
-
potatoes cut into large, uniform pieces21 oz
-
water25 oz
-
yellow onions quartered7 oz
-
olive oil11 oz
-
6 large eggsmedium eggs8
-
baking powder1 tbsp
-
salt1 tsp
-
garlic clove chopped1
-
bacon cut into pieces (1 in.)4 oz
-
grated mozzarella cheese5 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
579.2 mg
Białko
11.9 g
Kalorie
2036.6 kJ /
486.8 kcal
Tłuszcz
43.4 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
9.1 g
Węglowodany
13.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spanish Rice
35 min
Endive Salad, Ragù Pasta and Chocolate Mousse
1 godz. 10 min
Ham and Cheddar Frittata with Chocolate Zucchini Muffins
40 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 min
Red Rice
1 godz. 25 min
Dirty Rice
1 godz. 5 min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 godz.
Chicken Parmesan
1 godz. 10 min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 godz.
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min
Meat Sauce
1 godz. 45 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min