Urządzenia i Akcesoria
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 porties
Składniki
Suya kruidenolie marinade
-
geroosterde ongezouten pinda's50 g
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
gedroogde tijm1 el
-
chilipoeder1 el
-
knoflookpoeder1 el
-
groentebouillonpoeder1 el
-
gemalen gember1 tl
-
currypoeder½ tl
-
zout1 tl
-
olie en iets meer om in te vetten50 g
Vis, rijst en salade
-
goudbrasems hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 1200 g in totaal2
-
verse rozemarijn2 takjes
-
water1000 g
-
zout1 ½ tl
-
langkorrelige rijst (bv. basmatirijst)200 g
-
uien in vieren gedeeld en vervolgens in plakjes gesneden (± 5 mm)100 g
-
tomaten in stukken (± 2 cm)400 g
-
verse jalapeñopepertjes (opcjonalnie) in plakjes (± 2 mm)1
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
limoensap2 el
-
3 el verse peterseliebladerenverse korianderbladeren3 el
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1910.1 mg
Białko
48.1 g
Kalorie
2526.9 kJ /
604 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vis
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pizza lahmacun a la Turk
1 godz.
Scandinavische brunch
Brak ocen
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Brak ocen
Zoetzure dhal
Brak ocen
Chai-theepoeder
15 min
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55 min
Kip met citroen
50 min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Brak ocen
Zwarte spaghetti met garnalen
45 min
Mexicaanse kippensoep
40 min
Gyoza met kip en knoflook
45 min