Urządzenia i Akcesoria
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
8 stuks
Składniki
Pizzadeeg
-
water240 g
-
verse gist5 g
-
suiker1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem400 g
-
zout1 tl
Pompoenroom
-
water500 g
-
pompoen geschild, in stukken (1-2 cm)400 g
-
knoflookpoeder1 snuifje
-
zout1 snuifje
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
extra vergine olijfolie20 g
Topping
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
200 g gerookte kaas, in plakjes (4-5 mm)Scamorza in plakjes (4-5 mm)200 g
-
bacon (gekookt), in plakjes60 g
-
Parmezaanse kaas in schilfers25 g
-
creme van balsamicoazijn10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
396.6 mg
Białko
15.3 g
Kalorie
1473.3 kJ /
352.1 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Węglowodany
41.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pizza Gourmet
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Brak ocen
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Brak ocen
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1 godz. 30 min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Brak ocen
Burrito ontbijt
Brak ocen
Met frambozen doordrenkte azijn
Brak ocen
Paksoi en ham rijst
40 min
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4 godz.
Koken van basmatirijst
35 min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50 min
Groentesticks
Brak ocen