Urządzenia i Akcesoria
Vichyssoise met pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porties
Składniki
-
prei in stukken gesneden (5 cm)400 g
-
sjalotten doormidden gesneden50 g
-
teentjes knoflook2
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)70 g
-
groentenbouillon550 g
-
witte peper, gemalen½ tl
-
aardappelen in stukken gesneden (3 cm)180 g
-
witte wijn50 g
-
room, elk type (van koemelk)100 g
-
korte pasta, gedroogd bijvoorbeeld daterini150 g
-
verse peterselie1 takje
-
zwarte peper, gemalen2 - 3 snuifjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 porties
Sód
242.6 mg
Białko
32.2 g
Kalorie
7238.8 kJ /
1730.1 kcal
Tłuszcz
89.4 g
Błonnik
16.5 g
Tłuszcz nasycony
54.3 g
Węglowodany
206.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Verwarmende gerechten
8 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Brak ocen
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Brak ocen
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 godz. 10 min
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Brak ocen
Cashew- en kokosmelk
10 min
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1 godz.
Kleine aspergeflans
55 min
Spinazierisotto met asperges
40 min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1 godz. 40 min
Aardappelgoulash
1 godz.
Tomaat en Chili jam
1 godz. 15 min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 min