Pão de banana e alfarroba

Pão de banana e alfarroba

4.2 20 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
12 fatias

Składniki

  • noz pecan
    30 g
  • banana madura, cortada em pedaços (3 unid. aprox.)
    350 g
  • manteiga cortada em pedaços
    130 g
  • açúcar
    50 g
  • ovos
    2
  • farinha
    150 g
  • farinha de alfarroba
    70 g
  • fermento em pó p/ bolos
    2 c. chá de
  • leite
    100 g
  • extrato de baunilha
    2 c. chá de
  • banana s/ casca, cortada verticalmente
    1

Wartości odżywcze na 1 fatia

Kalorie 221.8 kcal / 928 kJ
Białko 3.5 g
Tłuszcz 11.8 g
Węglowodany 28.8 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 6.2 g
Sód 78.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...