Urządzenia i Akcesoria
Red Mole Chicken Enchiladas
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
Oaxaca cheese in pieces10 ½ oz
Mole
-
dried pasilla chilies destemmed and deseeded1 oz
-
dried ancho chilies destemmed and deseeded2 oz
-
corn tortilla toasted, loosely crumbled1
-
Mexican chocolate tablet broken into pieces1 ½ oz
-
raisins1 oz
-
almonds1 ½ oz
-
toasted sesame seeds1 ½ oz
-
anise seeds⅛ tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
whole clove1
-
Roma tomatoes cut into pieces7 oz
-
white onion2 oz
-
garlic cloves2
-
unsalted butter1 oz
-
sugar1 tbsp
-
salt1 tsp
-
water28 oz
-
chicken breasts, skinless, boneless quartered21 oz
Enchiladas
-
vegetable oil to fry
-
corn tortillas18
-
Mexican crema, to garnishsour cream to garnish
-
avocado thinly sliced, to garnish1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
838.9 mg
Białko
43.4 g
Kalorie
3034.5 kJ /
749.3 kcal
Tłuszcz
38.7 g
Błonnik
14.1 g
Tłuszcz nasycony
15.1 g
Węglowodany
62.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1 Std. 20 Min
Chicken Enchiladas
40 Min
Picadillo (Texas Hash)
40 Min
Fish Tacos
45 Min
Pico De Gallo
15 Min
Tres Leches Cupcakes
45 Min
Pollo Pibil
1 Std. 30 Min
Texas BBQ Pulled Pork
1 Std. 30 Min
Beef Barbacoa
2 Std.
Skillet Chocolate Chip Cookie
40 Min
Turkey Taco Bowl
1 Std.
Chicken Fajita Soup
50 Min