Urządzenia i Akcesoria
Jalapeño Popper Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cubed2 oz
-
Monterey Jack cheese cubed1 oz
-
panko½ oz
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
jalapeño peppers stems removed, halved, divided, plus extra, sliced, to garnish6
-
bacon cut into pieces (½ in.)3 oz
-
cream cheese room temperature, cubed (1 in.)16 oz
-
artichokes (14 oz), drained (approx. 8 oz net)1 can
-
mayonnaise4 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
1243 kJ /
297 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thanksgiving Gravy
20 Min
Beer Marinade
10 Min
Layered Mexican Dip
25 Min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 Min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 Std. 40 Min
Chorizo Dip
25 Min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 Min
Baked Crab Dip
15 Min
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
1 Std. 10 Min
Jalapeño Poppers
1 Std.
Honey Sriracha Turkey Sliders
45 Min
Chicken Salad Sandwich
15 Min