
Urządzenia i Akcesoria
Jalapeño Popper Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cubed2 oz
-
Monterey Jack cheese cubed1 oz
-
panko½ oz
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
jalapeño peppers stems removed, halved, divided, plus extra, sliced, to garnish6
-
bacon cut into pieces (½ in.)3 oz
-
cream cheese room temperature, cubed (1 in.)16 oz
-
artichokes (approx. 14 oz), drained (approx. 8 oz net)1 can
-
mayonnaise4 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
297 kcal /
1243 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
10 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Football Party
15 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone