Jalapeño Popper Dip

Jalapeño Popper Dip

4.8 35 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 portions

Składniki

  • Parmesan cheese cubed
    2 oz
  • Monterey Jack cheese cubed
    1 oz
  • panko
    ½ oz
  • yellow onions cut into pieces
    4 oz
  • jalapeño peppers stems removed, halved, divided, plus extra, sliced, to garnish
    6
  • bacon cut into pieces (½ in.)
    3 oz
  • cream cheese room temperature, cubed (1 in.)
    16 oz
  • artichokes (approx. 14 oz), drained (approx. 8 oz net)
    1 can
  • mayonnaise
    4 oz

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 297 kcal / 1243 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 10 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...