![Jalapeño Popper Dip Jalapeño Popper Dip](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9F182EE5-DC65-4CB5-8A7D-F41A3A56A9CA/Derivates/7bb4022e-aef1-4113-8661-94cbaa2f1960.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 oz Parmesan cheese, cubed
- 1 oz Monterey Jack cheese, cubed
- ½ oz panko
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 6 jalapeño peppers, stems removed, halved, divided, plus extra, sliced, to garnish
- 3 oz bacon, cut into pieces (½ in.)
- 16 oz cream cheese, room temperature, cubed (1 in.)
- 1 can artichokes (approx. 14 oz), drained (approx. 8 oz net)
- 4 oz mayonnaise
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1243 kJ / 297 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 Min
Baked Crab Dip
15 Min
Spicy Cheese Dip
20min
Chili Taco Dip
1 Std.
Chicken Enchiladas
40min
Tex-Mex Turkey Soup
50 Min
Spinach and Artichoke Garlic Bread
20min
Chorizo Dip
25min
Marinara Sauce
40min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50 Min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Chicken Parmesan
1h 10min