![Slow Cooked Pork in Salsa Verde Slow Cooked Pork in Salsa Verde](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1571CC02-8784-4D21-A43F-304D00048266/Derivates/7bc21f41-b92c-49cd-99b0-1c84dd4a1c8f.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 28 oz pork meat, boneless, sinew free, cubed (1 in.)
- 2 tbsp all-purpose flour
- 2 tsp ground cumin
- 2 tsp dried oregano
- 1 ½ tsp salt, to taste
- 14 oz chicken broth
- 4 oz yellow onions, in thin wedges
- 26 oz salsa verde (canned or jarred), divided
- 4 oz canned green chilies, diced
- 1 ear of corn, cut into rounds (½ in.)
- lime, sliced, to garnish
- red onion, sliced, to garnish
- mini corn tortillas, grilled, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1180 kJ / 282 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 1157 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 Std.
Dirty Rice
1h 5 min
Holiday Brisket
6小时 55 分钟
Chicken and Avocado Arepas
1 Std.
Chicken, Chorizo and Potato Stew
50 Min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1 Std.
Tunisian Beef Ribs
4hod. 55min
Orange Herb Chicken and Rice
50 Min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 Std.
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2h
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40 Min
Pozole Rojo
2 Std. 5 Min