Urządzenia i Akcesoria
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
pork meat, boneless, sinew free cubed (1 in.)28 oz
-
all-purpose flour2 tbsp
-
ground cumin2 tsp
-
dried oregano2 tsp
-
salt to taste1 ½ tsp
-
yellow onions in thin wedges4 oz
-
chicken broth14 oz
-
salsa verde (canned or jarred), divided26 oz
-
canned green chilies, diced4 oz
-
ear of corn cut into rounds (½ in.)1
-
lime sliced, to garnish
-
red onion sliced, to garnish
-
mini corn tortillas grilled, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1157 mg
Białko
32 g
Kalorie
1180 kJ /
282 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Slow Cooking
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Yucatan Style Sopa de Lima
40 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1 godz. 20 min
Chicken Enchiladas
40 min
Beef Wellington (Ben)
10 godz. 10 min
Pork and Mushroom Wraps
30 min
Tuna and Caper Sauce Fusilli
30 min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 godz. 40 min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3 godz.
Pozole Rojo
2 godz. 5 min
Beef Empanadas
1 godz. 10 min