Urządzenia i Akcesoria
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
pork meat, boneless, sinew free cubed (1 in.)28 oz
-
all-purpose flour2 tbsp
-
ground cumin2 tsp
-
dried oregano2 tsp
-
salt to taste1 ½ tsp
-
yellow onions in thin wedges4 oz
-
chicken broth14 oz
-
salsa verde (canned or jarred), divided26 oz
-
canned green chilies, diced4 oz
-
ear of corn cut into rounds (½ in.)1
-
lime sliced, to garnish
-
red onion sliced, to garnish
-
mini corn tortillas grilled, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1157 mg
Białko
32 g
Kalorie
1180 kJ /
282 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Slow Cooking
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Florentine Meatballs and Linguine
1 godz. 10 min
Chicken Marsala
40 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Roasted Pork Loin (Betty)
1 godz. 35 min
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1 godz. 20 min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50 min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 min
Chicken Parmesan
1 godz. 10 min
Thanksgiving Stuffing Meatloaf
1 godz. 30 min