Urządzenia i Akcesoria
Tuna Avocado Bowl
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Ponzu Sauce
-
lemon juice2 oz
-
soy sauce1 ½ oz
-
rice wine vinegar1 oz
-
sesame oil2 tsp
Tuna Bowl
-
long-grain brown rice8 oz
-
water40 oz
-
salt1 tsp
-
rice wine vinegar1 oz
-
sesame oil1 tsp
-
16 oz tofu, extra-firm, cubed (½ in.)tuna, sashimi-grade cubed (½ in.)16 oz
-
toasted sesame seeds2 tsp
-
green onions sliced on the bias2
-
mixed salad greens4 oz
-
ripe avocado sliced (¼ in.)1
-
cucumber cubed (½ in.)2 oz
-
mango sliced (¼ in.)2 oz
-
nori seaweed julienned, to garnish
-
pickled ginger to garnish, (optional)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1241 mg
Białko
36 g
Kalorie
2033 kJ /
486 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean Chicken
35 min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 godz.
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Mushroom Fettuccini
40 min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Fish Tacos
45 min
Matcha Smoothie Breakfast Bowl
5 min
Tinga de Pollo
40 min
Southwest Quinoa
40 min