Urządzenia i Akcesoria
Tuna Avocado Bowl
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Ponzu Sauce
-
lemon juice2 oz
-
soy sauce1 ½ oz
-
rice wine vinegar1 oz
-
sesame oil2 tsp
Tuna Bowl
-
long-grain brown rice8 oz
-
water40 oz
-
salt1 tsp
-
rice wine vinegar1 oz
-
sesame oil1 tsp
-
16 oz tofu, extra-firm, cubed (½ in.)tuna, sashimi-grade cubed (½ in.)16 oz
-
toasted sesame seeds2 tsp
-
green onions sliced on the bias2
-
mixed salad greens4 oz
-
ripe avocado sliced (¼ in.)1
-
cucumber cubed (½ in.)2 oz
-
mango sliced (¼ in.)2 oz
-
nori seaweed julienned, to garnish
-
pickled ginger to garnish, (optional)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1241 mg
Białko
36 g
Kalorie
2033 kJ /
486 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Buddha Bowl with Chicken
1 godz.
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 min
Sicilian Shrimp Salad
30 min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min
Fish Tacos
45 min
Pico De Gallo
15 min
Pollo Pibil
1 godz. 30 min
Mediterranean Chicken
35 min
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9 godz. 25 min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 godz. 10 min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 min