Tuna Avocado Bowl
TM6 TM5

Tuna Avocado Bowl

4.7 (18 ocen)

Składniki

Ponzu Sauce

  • 2 oz lemon juice
  • 1 ½ oz soy sauce
  • 1 oz rice wine vinegar
  • 2 tsp sesame oil

Tuna Bowl

  • 8 oz long-grain brown rice
  • 40 oz water
  • 1 tsp salt
  • 1 oz rice wine vinegar
  • 1 tsp sesame oil
  • 16 oz tuna, sashimi-grade, cubed (½ in.)
    lub 16 oz tofu, extra-firm, cubed (½ in.)
  • 2 tsp toasted sesame seeds
  • 2 green onions, sliced on the bias
  • 4 oz mixed salad greens
  • 1 ripe avocado, sliced (¼ in.)
  • 2 oz cucumber, cubed (½ in.)
  • 2 oz mango, sliced (¼ in.)
  • nori seaweed, julienned, to garnish
  • pickled ginger, to garnish, (optional)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2033 kJ / 486 kcal
Białko
36 g
Węglowodany
55 g
Tłuszcz
14 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
8 g
Sód
1241 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy