Urządzenia i Akcesoria
Mexican Lasagna
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
poblano chilies6
-
14 oz Monterey Jack cheese, cut into pieces, dividedmozzarella cheese cut into pieces, divided14 oz
-
Roma tomatoes quartered21 oz
-
garlic clove1
-
salt2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water3 ½ oz
-
boneless, skinless chicken breast cut into pieces (1 in.)36 oz
-
white onions sliced3 ½ oz
-
canned sweet corn kernels drained7 ½ oz
-
vegetable oil to fry, as needed
-
corn tortillas18
-
sour cream divided5 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
58 g
Kalorie
2339 kJ /
559 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sticky Sesame Chicken
40 Min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 Std.
Beef Ragout with Macaroni
30 Min
Chicken Tetrazzini
40 Min
Beef Tostadas
1 Std. 10 Min
Picadillo (Texas Hash)
40 Min
Chicken Enchiladas
40 Min
Tortilla Soup
25 Min
Chicken Fajita Soup
50 Min
Beef Barbacoa
2 Std.
Chicken Marsala
40 Min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 Std.