Urządzenia i Akcesoria
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
4 porties
Składniki
-
300 g gerookte varkensworst, in plakjes (1 cm)gekookte worst (Brühwurst) in plakjes (1 cm)300 g
-
olie30 g
-
water950 g
-
boerenkool zonder dikke stelen30 - 50 g
-
uien gehalveerd120 g
-
wortelen in stukken80 g
-
80 - 100 g peterseliewortel, in stukkenselderstengels in stukken80 g
-
teentjes knoflook3
-
tomatenpuree30 g
-
300 g verse champignons, gemengd (bv. porcini, cantharellen, boleten...), in plakjesverse champignons gemengd (bv. porcini, cantharellen, boleten...), in plakjes300 g
-
2 vleesbouillonblokjes (voor 0,5 l)vleesbouillonpasta2 tl
-
laurierbladeren, gedroogd1 - 2
-
gedroogde tijm1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
parelgerst (zie variatie)30 - 50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
884.3 mg
Białko
14.5 g
Kalorie
1398.3 kJ /
334.2 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
17.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Champignon
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pompoenrisotto met spek
25 min
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Brak ocen
Rabarber, gember en citroen risotto
Brak ocen
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
50 min
Runderpastei met bier
1 godz. 40 min
Mediterrane kippenpastei
50 min
Champignontaart
Brak ocen
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1 godz. 15 min
All-in-one kip cacciatore
2 godz. 45 min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1 godz. 10 min
Rijst met rundvlees en broccoli
50 min