Urządzenia i Akcesoria
Rijst met rundvlees en broccoli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
4 porties
Składniki
-
jasmijnrijst250 g
-
olie20 g
-
teentje knoflook1
-
rundvleesreepjes (1 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier250 g
-
water en iets meer om de rijst te dekken430 g
-
broccoliroosjes (± 2 cm)150 g
-
lichte sojasaus40 g
-
donkere sojasaus10 g
-
oestersaus50 g
-
bamboescheuten, uit blik in reepjes50 - 60 g
-
sesamolie5 g
-
gemalen gember1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen witte peper1 tl
-
lente-ui in plakjes (1 mm), als afwerking
-
gedroogde chilivlokken (opcjonalnie) als afwerking
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 porties
Sód
5952.8 mg
Białko
82.9 g
Kalorie
6615.8 kJ /
1581.2 kcal
Tłuszcz
40 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
221.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Chinese keuken
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Bibimbap burrito
45min
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Gegrilde octopus met aardappelen
2h 45min
Chilli con carne
35min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Tomaat en basilicum kip quiche
1h
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1h 10min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
Spaanse risotto
40min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40min
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min