Urządzenia i Akcesoria
Rijst met rundvlees en broccoli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
4 porties
Składniki
-
jasmijnrijst250 g
-
olie20 g
-
teentje knoflook1
-
rundvleesreepjes (1 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier250 g
-
water en iets meer om de rijst te dekken430 g
-
broccoliroosjes (± 2 cm)150 g
-
lichte sojasaus40 g
-
donkere sojasaus10 g
-
oestersaus50 g
-
bamboescheuten, uit blik in reepjes50 - 60 g
-
sesamolie5 g
-
gemalen gember1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen witte peper1 tl
-
lente-ui in plakjes (1 mm), als afwerking
-
gedroogde chilivlokken (opcjonalnie) als afwerking
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 porties
Sód
5952.8 mg
Białko
82.9 g
Kalorie
6615.8 kJ /
1581.2 kcal
Tłuszcz
40 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
221.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Chinese keuken
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Gochujang zeevruchtenrisotto
1 godz.
Snelle Thaise kipcurry
40 min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 godz.
Tagliatelle met broccoli
15 min
Mediterrane kippenpastei
50 min
Japanse kip curry
55 min
Gnocchi Tricolore
35 min
Vanille-mascarpone parfait
2 godz. 40 min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1 godz. 10 min
Vegetarische bruine rijst
40 min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 min