Rollos de carne

Rollos de carne

4.5 22 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 porciones

Składniki

  • 6 filetes de res (aprox. 400 g)
  • 12 pizcas de sal
  • 12 pizcas de pimienta negra molida
  • 110 g de tocino en trozos (ver tip)
  • 80 g de queso Edam en 6 palitos (aprox. 9 cm x 2 cm)
    80 g de queso, semi-duro, (p. ej. Gruyère, Emmental, fontina, etc.), en 6 palitos (aprox. 9 cm x 2 cm)
  • 70 g de cebolla blanca en mitades
  • 30 g de aceite de oliva
  • 400 g de puré de jitomate
    400 g de jitomate triturado
  • 1 cdita de caldo de verduras en pasta
    1 cubo de caldo de verduras
  • 1 cdita de orégano seco
  • 1 - 2 pizcas de paprika (opcjonalnie)
  • 350 g de papa en cubos (2 cm)
  • 200 g de calabacita en rebanadas (4-5 mm)
  • sal al gusto

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porción

Kalorie 336.7 kcal / 1408.6 kJ
Białko 22.9 g
Tłuszcz 19.5 g
Węglowodany 19.1 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 6.9 g
Sód 602.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...