
Urządzenia i Akcesoria
Rollos de carne
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 porciones
Składniki
-
6 filetes de res (aprox. 400 g)
-
12 pizcas de sal
-
12 pizcas de pimienta negra molida
-
110 g de tocino en trozos (ver tip)
-
80 g de queso Edam en 6 palitos (aprox. 9 cm x 2 cm)
-
70 g de cebolla blanca en mitades
-
30 g de aceite de oliva
-
400 g de puré de jitomate
-
1 cdita de caldo de verduras en pasta
-
1 cdita de orégano seco
-
1 - 2 pizcas de paprika (opcjonalnie)
-
350 g de papa en cubos (2 cm)
-
200 g de calabacita en rebanadas (4-5 mm)
-
sal al gusto
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porción
Kalorie
336.7 kcal /
1408.6 kJ
Białko
22.9 g
Tłuszcz
19.5 g
Węglowodany
19.1 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Sód
602.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

MUNDO THERMOMIX IX
15 Przepisów
Meksyk
Meksyk