Urządzenia i Akcesoria
泰式鸡肉米粉
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
无盐熟花生60 克
-
大颗鸡蛋 (63-73克)2 颗
-
水850 克
-
老豆腐 沥干水分,切片(每片2.5厘米)200 克
-
干米线220 克
-
红葱头 切块60 克
-
蒜头2 瓣
-
干辣椒片¼ 茶匙
-
油15 克
-
胡萝卜 斜切90 克
-
去皮鸡大胸肉 切条(每条7.5厘米)220 克
-
黑糖1 汤匙
-
鱼露1 汤匙
-
酱油1 汤匙
-
罗望子酱2 汤匙
-
辣椒粉¼ 茶匙
-
新鲜罗勒叶 (opcjonalnie) 装饰用
-
青柠 切块1 个
-
干辣椒片 装饰用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
778.6 mg
Białko
33 g
Kalorie
2214 kJ /
529.2 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
56.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
亚洲风味
8 Przepisów
Chiny
Chiny