Urządzenia i Akcesoria
台式金沙月饼
Przygotowanie 1 godz. 55 min
Czas całkowity 7 godz. 25 min
8 个
Składniki
内馅
-
咸蛋黄10 颗
-
米酒 少许
-
水2400 克
-
白芸豆 预先泡水4小时、去除外皮沥干280 克
-
无盐黄油45 克
-
糖75 克
油酥
-
面粉85 克
-
无盐黄油40 克
油皮
-
面粉85 克
-
糖粉20 克
-
无盐黄油30 克
-
水30 克
-
水 少许
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 个
Sód
154.9 mg
Białko
18.1 g
Kalorie
2189.8 kJ /
523.9 kcal
Tłuszcz
32.6 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
13.2 g
Węglowodany
40.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
中国月饼地图
9 Przepisów
Chiny
Chiny