樱花虾饺子

樱花虾饺子

3.5 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
16 块

Składniki

虾肉馅料
  • 中型虾 去壳并利用厨用纸巾轻轻拍干
    180 克
  • ½ 茶匙
  • ¾ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¾ 茶匙
  • 马铃薯淀粉
    1 ½ 茶匙
  • 蛋白 把蛋白和蛋黄分开
    1 个
  • 麻油 香烤
    2 茶匙
  • 绍兴花雕酒
    1 茶匙
饺子皮
  • 澄面粉
    80 克
  • 马铃薯淀粉
    80 克
  • 紫薯粉
    10 克
  • 670 克
  • 植物油 涂抹用
    1 茶匙

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 块

Sód 169 mg
Białko 3 g
Kalorie 243 kJ / 58 kcal
Tłuszcz 2 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...