瘦肉四神汤

瘦肉四神汤

3.7 3 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 焯水用
    600 克
  • 猪里脊肉 切块
    400 克
  • 芡实
    15 克
  • 莲子
    15 克
  • 山药 去皮切块
    50 克
  • 茯苓
    15 克
  • 1000 克
  • 1 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 546.4 mg
Białko 21 g
Kalorie 841.3 kJ / 201.3 kcal
Tłuszcz 8.1 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Węglowodany 11.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...