Urządzenia i Akcesoria
瘦肉四神汤
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
水 焯水用600 克
-
猪里脊肉 切块400 克
-
芡实15 克
-
莲子15 克
-
山药 去皮切块50 克
-
茯苓15 克
-
水1000 克
-
盐1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
546.4 mg
Białko
21 g
Kalorie
841.3 kJ /
201.3 kcal
Tłuszcz
8.1 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
11.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
暖心汤品
15 Przepisów
Chiny
Chiny