Urządzenia i Akcesoria
日式叉烧(含刀头保护罩)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 49 godz. 30 min
4 人份
Składniki
-
去皮五花肉 一整块350 克
-
日式酱油 浓口型200 克
-
日本清酒240 克
-
糖160 克
-
味醂70 克
-
蚝油30 克
-
蒜头 压扁20 克
-
洋葱 切块300 克
-
水700 克
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
7.5 g
Kalorie
1852 kJ /
442 kcal
Tłuszcz
34.5 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
25.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
食遍亚洲
10 Przepisów
Chiny
Chiny