日式叉烧(含刀头保护罩)

日式叉烧(含刀头保护罩)

4.6 5 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 49 godz. 30 min
4 人份

Składniki

  • 去皮五花肉 一整块
    350 克
  • 日式酱油 浓口型
    200 克
  • 日本清酒
    240 克
  • 160 克
  • 味醂
    70 克
  • 蚝油
    30 克
  • 蒜头 压扁
    20 克
  • 洋葱 切块
    300 克
  • 700 克

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 7.5 g
Kalorie 1852 kJ / 442 kcal
Tłuszcz 34.5 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 25.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...