Urządzenia i Akcesoria
琼式椰蓉月饼
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 48 godz.
15 个
Składniki
油酥
-
低筋面粉100 克
-
猪油55 克
糖浆皮
-
低筋面粉200 克
-
黄金糖浆125 克
-
枧水 (约½茶匙)2 克
-
花生油30 克
椰蓉馅
-
椰丝300 克
-
黄油150 克
-
奶粉40 克
-
细砂糖120 克
-
蛋液 (约3颗蛋)150 克
制作月饼
-
面粉 手粉适量
-
蛋黄1 颗
-
水1 汤匙
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 个
Sód
49.7 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
1609 kJ /
384.9 kcal
Tłuszcz
20.7 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Węglowodany
44.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
中国月饼地图
9 Przepisów
Chiny
Chiny
饼香月圆
6 Przepisów
Chiny
Chiny