Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 38 oz water, divided
- 1 ½ oz olive oil, divided
- 2 tsp salt, divided
- 11 oz basmati rice
- 7 oz yellow onions, cut into halves
- 7 ½ oz carrots, cut into pieces
- 3 garlic cloves
- ½ oz fresh parsley, leaves only, plus extra to garnish
-
14
oz pork loin, boneless, cut into pieces (1 in.)
lub 14 oz pork neck, boneless, boneless, cut into pieces (1 in.) - 1 tbsp sweet paprika
- ½ tsp ground cumin
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 1 chicken stock cube, crumbled
- 1 oz tomato paste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2637.4 kJ / 630.4 kcal
- Białko
- 26.8 g
- Węglowodany
- 74.7 g
- Tłuszcz
- 24.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.1 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 1286.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40 Min
Chicken Stroganoff Soup
55 Min
Salisbury Steak TV Dinner
1 Std.
Slow Cooked Chicken Stew in Bread Boules
3u. 50min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 Std.
Beef Ragout with Macaroni
30 Min
Greek Style Pork Stew
1 Std.
Roasted Pork Loin (Betty)
1hod. 35min
Meat and Rice Casserole
1hod. 15min
Chicken Tetrazzini
40 Min
Creamy Mushroom and Chicken Pasta
1 Std.
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 Min