![Pork Pilaf Pork Pilaf](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2d26e268-274c-49f3-825d-40b030473583/Derivates/35812f7e-aa74-4497-bc94-483eda5370b5.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 38 oz water, divided
- 1 ½ oz olive oil, divided
- 2 tsp salt, divided
- 11 oz basmati rice
- 7 oz yellow onions, cut into halves
- 7 ½ oz carrots, cut into pieces
- 3 garlic cloves
- ½ oz fresh parsley, leaves only, plus extra to garnish
-
14
oz pork loin, boneless, cut into pieces (1 in.)
lub 14 oz pork neck, boneless, boneless, cut into pieces (1 in.) - 1 tbsp sweet paprika
- ½ tsp ground cumin
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 1 chicken stock cube, crumbled
- 1 oz tomato paste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2637.4 kJ / 630.4 kcal
- Białko
- 26.8 g
- Węglowodany
- 74.7 g
- Tłuszcz
- 24.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.1 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 1286.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Shredded Beef in Brown Ale
10ч. 20 мин.
Greek Style Pork Stew
1h
Chicken Cacciatore with Orzo
1 Std. 5 Min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1h 10min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40 min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Chicken with Bell Peppers in Beer Sauce
35 min
Teriyaki Chicken and Rice
40 min
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Sweet and Sour Pork
35 min
Beef Ragout with Macaroni
30 min
Chunky Beef Stew
2 godz. 10 min