Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin Pie
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 godz.
8 slices
Składniki
Pie Filling
-
tinned pumpkin pie filling400 g
-
large eggs3
-
egg yolk from large egg1
-
sweetened condensed milk400 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
ground cloves⅛ tsp
-
ground black pepper (opcjonalnie)⅛ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
vanilla extract½ tsp
-
whipped cream to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
8 g
Kalorie
1498 kJ /
358 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Cheesecake with Marshmallow Topping
3 godz. 5 min
Carrot Cake
2 godz. 30 min
Orange Zest Pie
2 godz.
Meringue Ghosts
12 godz. 25 min
Brownies
50 min
Cream Cheese Icing
5 min
Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake
2 godz. 45 min
Pumpkin and Apple Sponge Cake with Oats and Raisins
4 godz. 20 min
Peach and Plum Fruit Cobbler
1 godz.
Apple Crumble with Vanilla Cashew Ice Cream
1 godz.
Lollipop Cake
2 godz. 10 min
Carrot Cake Cupcakes
1 godz. 20 min