Salsa verde peruviana (di Lorenzo Biagiarelli)
TM6 TM5 TM31

Salsa verde peruviana (di Lorenzo Biagiarelli)

3.7 (3 oceny)

Składniki

  • 2 spicchi di aglio
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di spinaci baby freschi
  • 120 g di latte
  • 20 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
  • 100 g di formaggio primo sale a pezzi
  • 2 pizzichi di sale
  • 30 g di gherigli di noci
  • 60 g di Parmigiano Reggiano grattugiato

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1114 kJ / 266.3 kcal
Białko
12.1 g
Węglowodany
3.6 g
Tłuszcz
22.7 g
Tłuszcz nasycony
8.4 g
Błonnik
0.8 g
Sód
622.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy