Marynowany ser typu feta
TM6 TM5

Marynowany ser typu feta

4.9 (18 ocen)

Składniki

  • 375 g wody, plus 2 łyżki do rozpuszczenia podpuszczki
  • 5 g chlorku wapnia, w proszku (patrz wskazówka)
  • 2000 g mleka, tłustego (min. 3,2%), pasteryzowanego (patrz wskazówka)
  • 10 kropli podpuszczki mikrobiologicznej, wegetariańskiej
  • 80 g soli, niejodowanej
  • 1 - 2 łyżki mieszanych ziół, świeżych lub suszonych
  • olej, do zalania sera

Wartości odżywcze
na 1 Cały przepis
Kalorie
6248.1 kJ / 1487.6 kcal
Białko
70.3 g
Węglowodany
124.7 g
Tłuszcz
79.9 g
Błonnik
8.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy