
Urządzenia i Akcesoria
Ser typu halloumi
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 29 godz.
300 g
Składniki
-
wody plus 2 łyżki do rozpuszczenia podpuszczki375 g
-
chlorku wapnia w proszku (patrz wskazówka)5 g
-
mleka tłustego (min. 3,2%), pasteryzowanego (patrz wskazówka)2000 g
-
podpuszczki mikrobiologicznej, wegetariańskiej (patrz wskazówka)10 kropli
-
soli20 g
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
447 kcal /
1877.3 kJ
Białko
22.7 g
Tłuszcz
22.7 g
Węglowodany
40.1 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DOMOWE SERY
10 Przepisów
Polska
Polska