Ser typu halloumi

Ser typu halloumi

4.6 43 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 29 godz.
300 g

Składniki

  • wody plus 2 łyżki do rozpuszczenia podpuszczki
    375 g
  • chlorku wapnia w proszku (patrz wskazówka)
    5 g
  • mleka tłustego (min. 3,2%), pasteryzowanego (patrz wskazówka)
    2000 g
  • podpuszczki mikrobiologicznej, wegetariańskiej (patrz wskazówka)
    10 kropli
  • soli
    20 g

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 447 kcal / 1877.3 kJ
Białko 22.7 g
Tłuszcz 22.7 g
Węglowodany 40.1 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...