Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3300 g de agua
- 6 huevos (M)
- 100 g de puerro en trozos
- 80 g de zanahoria en trozos
- 60 g cebolla en trozos
- 80 g de apio en trozos
- 500 g de huesos de jamón ibérico lavados
- 100 - 150 g de jamón ibérico en lascas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1079 kJ / 257 kcal
- Białko
- 26.8 g
- Węglowodany
- 6.3 g
- Tłuszcz
- 13.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.5 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 977.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Puré de coliflor trufado
25 Min
Paté a la pimienta verde con gelatina de manzanilla
5h
Aro de hojaldre con tartar de salmón y ajoblanco
25 Min
Tartar de champiñones
20 Min
Panna cotta de té matcha
6h 10 min
Langostinos en salsa caramelizada de coco
25 Min
Khao Tom (Sopa de arroz thai)
30min
Paté de higaditos al oporto con higos
5 Std. 15 Min
Fondue de queso en calabacitas con gambones salteados
1 Std.
Ramen coreano con tofu
8h 50min
Arroz agridulce con maní y tocino
50min
Crema de gambones
45min