Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3300 g de agua
- 6 huevos (M)
- 100 g de puerro en trozos
- 80 g de zanahoria en trozos
- 60 g cebolla en trozos
- 80 g de apio en trozos
- 500 g de huesos de jamón ibérico lavados
- 100 - 150 g de jamón ibérico en lascas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1079 kJ / 257 kcal
- Białko
- 26.8 g
- Węglowodany
- 6.3 g
- Tłuszcz
- 13.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.5 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 977.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mac and Cheese picante con salchichas
1u.
Carrilleras al brandy (Cocción lenta)
4h
Ajoblanco de cerezas
10min
Rigatonis rellenos de pollo de corral
40min
Chalota dorada (100 g)
15min
Las croquetas del Echaurren (Francis Paniego)
12hod. 50min
Cheesecakes con galleta caramelizada
4h 30min
Solomillo de cerdo al estilo coreano (Al vacío)
4 Std. 50 Min
Jengibre (Pelar)
5 Min
Sopa francesa de cebolla
1u.
Sopa de patata al curry
45 min
Arroz rojo de carabineros
1u.