Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 24 ostras limpias
Aliño al estilo francés
- 70 g de chalota en rodajas de 3 mm
- 60 g de cava
- 4 - 6 granos de pimienta rosa
- 30 g de zumo de limón
- 2 pellizcos de pimienta rosa molida
Aliño al estilo nórdico
- 70 g de chalota en rodajas de 3 mm
- 80 g de manzana Granny Smith (pelada y sin semillas), en trozos de 2 cm
- 60 g de sidra
- 10 g de azúcar moreno
- 3 - 4 ramitas de cebollino fresco picado
Aliño al estilo libanés
- 70 g de chalota en rodajas de 3 mm
- 30 g de vinagre de vino blanco
- 1 granada (desgranada)
- Wartości odżywcze
- na 4 raciones
- Kalorie
- 2050 kJ / 490 kcal
- Białko
- 37.6 g
- Węglowodany
- 54.5 g
- Tłuszcz
- 10.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 5.8 g
- Sód
- 528.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada Waldorf sobre hojas de endibia
15 Min
Mousse de mango
1 Std.
Bacalao con salsa tártara (HESTAN CUE)
20 Min
Tartar de bacalao y sandia
40min
Peras con salsa de canela (Al vacío)
2 Std. 5 Min
Crema de anguila ahumada
Brak ocen
Panna cotta de piña colada
2 Std. 20 Min
Canapés de pan negro y salmón
3 Std.
Cogollos con salmón y vinagreta de almendras
20 Min
Espárragos blancos con emulsión de cilantro y berberechos
10 Min
Tarta de queso de invierno
5 Std. 30 Min
Espaguetis negros con langostino y salsa de parmesano
45min