Urządzenia i Akcesoria
麦饭
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
3 人份
Składniki
-
茼蒿 切5-6厘米段,洗净沥干500 克
-
全麦面粉60 克
-
蒜头4 瓣
-
新鲜小米椒 切段3 根
-
油30 克
-
醋20 克
-
生抽40 克
-
水 蒸煮用500 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1056.2 mg
Białko
7 g
Kalorie
928 kJ /
222 kcal
Tłuszcz
10.9 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
24.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
地道中国菜:春天的鲜美
10 Przepisów
Chiny
Chiny