Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 克 茼蒿 ,切5-6厘米段,洗净沥干
- 60 克 全麦面粉
- 4 瓣 蒜头
- 3 根 新鲜小米椒 ,切段
- 30 克 油
- 20 克 醋
- 40 克 生抽
- 500 克 水 ,蒸煮用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 928 kJ / 222 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 24.5 g
- Tłuszcz
- 10.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 1056.2 mg