Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2070 g Wasser
- 250 g Zucker
- 1 EL Zuckersirup (siehe Tipp)
- 1 - 2 Spritzer Essig
- Wartości odżywcze
- na 1 Flasche
- Kalorie
- 4315 kJ / 1031 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 267 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 100 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Karamell-Bonbons
2h
Karamellsauce
1h 30 min
Apfel mit Vanille-Espuma
20 Min
Sauce Hollandaise
15 Min
Béchamel-Sauce
15 Min
Vanilleeis mit gesalzenem Karamell
14 Std.
Aurora Sauce (Tomaten-Béchamel)
15 Min
Flüssiges Karamell
35 min
Krokant
1h 30 min
Espresso-Karamell-Sauce
45 min
Walnuss-Krokant
1h 30 min
Erdnuss-Karamell-Eis
2h 30min