Urządzenia i Akcesoria
Espresso-Karamell-Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
1 Schraubglas
Składniki
-
Zucker250 g
-
Espresso, aufgebrüht abgekühlt100 g
-
Zitronensaft (siehe Tipp)1 TL
-
Butter kalt, in einem Stück (ca. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
Sahne130 g
-
Wasser1000 g
-
Essig1 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
3 g
Kalorie
6831 kJ /
1631 kcal
Tłuszcz
66 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
254 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gebackener Halloumi im Kateifi-Teig mit gelbem Möhrensalat
40 min
Bananen-Affogato
13 godz.
Karamell
30 min
Flüssiges Karamell
35 min
Lemon Curd
20 min
Karamellsauce
1 godz. 30 min
Salzkaramell-Cheesecakes
2 godz.
Roggenfladen mit pochiertem Ei
1 godz. 30 min
Vanilleeis mit gesalzenem Karamell
14 godz.
Crème Pâtissière
15 min
Karamellsauce, salzig
20 min
Karamell-Pudding
1 godz.