Urządzenia i Akcesoria
Espresso-Karamell-Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
1 Schraubglas
Składniki
-
Zucker250 g
-
Espresso, aufgebrüht abgekühlt100 g
-
Zitronensaft (siehe Tipp)1 TL
-
Butter kalt, in einem Stück (ca. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
Sahne130 g
-
Wasser1000 g
-
Essig1 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
3 g
Kalorie
6831 kJ /
1631 kcal
Tłuszcz
66 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
254 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ahornsirup-Pudding
20 min
Festtags-Pavlova
3 godz. 30 min
Karamell
30 min
Quark
15 godz. 30 min
Béchamel-Sauce
15 min
Zitronenkaramellsauce
45 min
Karamellcreme (Flan)
5 godz. 30 min
Karamellsauce
1 godz. 30 min
Karamellsauce, salzig
20 min
Krokant
1 godz. 30 min
Salz-Karamell-Toffees
1 godz. 45 min
Butterscotch-Karamellsauce
15 min