Urządzenia i Akcesoria
Zimt-Karamell-Sirup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
1 Schraubglas
Składniki
-
Zucker250 g
-
Ahornsirup20 g
-
Wasser200 g
-
Salz1 Msp.
-
Zimtstangen2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
0 g
Kalorie
4588 kJ /
1095 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
270 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Slow-Cooking-Apfelmus
5h 20min
Vanille-Sirup
50min
Chai-Latte-Pulver
5min
Salz-Karamell-Toffees
1h 45min
Erdbeer-Vanille-Zucker
5min
Pistazien-Schoko-Aufstrich
10min
Toffee-Nuss-Aufstrich
15min
Chai-Karamell-Sirup
2h
Kaffeesirup
50min
Franzbrötchen-Aufstrich
3h
Salzkaramell-Aufstrich
1h 25min
Keks-Aufstrich "Spekulatius Style"
15min