Zimt-Karamell-Sirup

Zimt-Karamell-Sirup

4.7 93 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
1 Schraubglas

Składniki

  • Zucker
    250 g
  • Ahornsirup
    20 g
  • Wasser
    200 g
  • Salz
    1 Msp.
  • Zimtstangen
    2

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Schraubglas

Białko 0 g
Kalorie 4588 kJ / 1095 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 270 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...