Urządzenia i Akcesoria
Zimt-Karamell-Sirup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
1 Schraubglas
Składniki
-
Zucker250 g
-
Ahornsirup20 g
-
Wasser200 g
-
Salz1 Msp.
-
Zimtstangen2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
0 g
Kalorie
4588 kJ /
1095 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
270 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salzkaramell-Aufstrich
1 godz. 25 min
Zuckersirup - Läuterzucker
20 min
Sirup für Zitronenlimonade
20 min
Chai-Latte-Pulver
5 min
Erdnuss-Fudge
2 godz.
Weiße Hasselnusscreme
30 min
Fudge
2 godz.
Salz-Karamell-Toffees
1 godz. 45 min
Franzbrötchen-Aufstrich
3 godz.
Toffee-Nuss-Aufstrich
15 min
Keks-Aufstrich "Spekulatius Style"
15 min
Kaffeesirup
50 min