Urządzenia i Akcesoria
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
14 stuks
Składniki
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
Gouda kaas in stukken70 g
-
bloem en iets meer om te bewerken150 g
-
zachte boter80 g
-
eierdooier1
-
baconblokjes70 g
-
zonnebloempitten40 g
-
gedroogde oregano1 tl
-
zout½ tl
-
ei geklopt, om te kleuren1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
178.3 mg
Białko
6.7 g
Kalorie
715.4 kJ /
171 kcal
Tłuszcz
11.9 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
9.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Brak ocen
Zalm mozaïek
Brak ocen
Gevulde kalkoentaart
1 godz. 30 min
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Brak ocen
Geroosterde porchetta met peren en uien
12 godz.
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2 godz. 40 min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1 godz. 10 min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 godz. 10 min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1 godz.
Gemarineerde paprika's
55 min
Azteca taart
1 godz.
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 godz.