Urządzenia i Akcesoria
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
6 porties
Składniki
Meringue
-
fijne suiker100 g
-
eiwitten3
Passievruchten curd
-
verse passievruchtpulp80 g
-
sinaasappelsap (± 1 sinaasappel)40 g
-
fijne suiker50 g
-
zachte boter80 g
-
eieren3
Opbouw
-
room, 35% vet200 g
-
sinaasappels in partjes2
-
verse munt enkel de bladeren10 takjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
84.2 mg
Białko
6.1 g
Kalorie
1432.8 kJ /
341.2 kcal
Tłuszcz
21.8 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
14.2 g
Węglowodany
30.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feesttafel
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Gochujang zeevruchtenrisotto
1 godz.
Paashaas apero-hapjes
Brak ocen
Aardbeien mille-feuille
5 godz.
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 min
Sous-vide peren met kaneel
2 godz. 5 min
Mexicaanse dip in laagjes
25 min
Honingraat
1 godz. 30 min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40 min
Sabayon met sinaasappellikeur
15 min
Crème anglaise
15 min