Urządzenia i Akcesoria
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
6 porties
Składniki
Meringue
-
fijne suiker100 g
-
eiwitten3
Passievruchten curd
-
verse passievruchtpulp80 g
-
sinaasappelsap (± 1 sinaasappel)40 g
-
fijne suiker50 g
-
zachte boter80 g
-
eieren3
Opbouw
-
room, 35% vet200 g
-
sinaasappels in partjes2
-
verse munt enkel de bladeren10 takjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
84.2 mg
Białko
6.1 g
Kalorie
1432.8 kJ /
341.2 kcal
Tłuszcz
21.8 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
14.2 g
Węglowodany
30.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feesttafel
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45min
Oost-Europese brunch
Pas d’évaluation
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Zwarte woud taart met amarena kersen
5h
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1h 5min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10min
Beef laab
1h 5min
Vitello tonnato
13h
Taartje zonder koken met zalm en dille
1h 15min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1h 10min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min