Urządzenia i Akcesoria
Lentetaart met yoghurt
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
8 porties
Składniki
-
droge koekjes200 g
-
zachte boter , in stukken80 g
-
yoghurt natuur500 g
-
room , 30% V.G.200 g
-
suiker , volgens eigen smaak40 - 100 g
-
gelatineblaadjes , in koud water geweekt en goed uitgelekt10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Kalorie
1393 kJ /
333 kcal
Białko
4.7 g
Węglowodany
32.7 g
Tłuszcz
21.3 g
Błonnik
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1 godz. 30 min
Bessenmousse
4 godz. 50 min
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2 godz.
Kip in perziksaus
40 min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 min
Gestoomde citroencake
2 godz. 20 min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1 godz. 45 min
Preiquiche
1 godz. 45 min
Pastasalade met groenten
1 godz.
Kokosmelk en cacao pudding (zuivelvrij)
15 min
Chocolademousse met sinaasappel
2 godz. 20 min
Citroencake
2 godz.