
Urządzenia i Akcesoria
Purée z kalafiora, kopru włoskiego i selera (od 9. miesiąca życia)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
1 porcja
Składniki
-
60 g kalafiora podzielonego na różyczki
-
60 g korzenia selera pokrojonego na kawałki
-
60 g bulwy kopru włoskiego pokrojonej na kawałki (patrz wskazówka)
-
500 g wody
-
5 g masła
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
89 kcal /
370 kJ
Białko
3.1 g
Tłuszcz
4.5 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Sód
99 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DANIA DLA DZIECI II
10 Przepisów
Polska
Polska