Purée z kalafiora, kopru włoskiego i selera (od 9. miesiąca życia)

Purée z kalafiora, kopru włoskiego i selera (od 9. miesiąca życia)

1.8 59 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
1 porcja

Składniki

  • 60 g kalafiora podzielonego na różyczki
  • 60 g korzenia selera pokrojonego na kawałki
  • 60 g bulwy kopru włoskiego pokrojonej na kawałki (patrz wskazówka)
  • 500 g wody
  • 5 g masła

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Sód 99 mg
Białko 3.1 g
Kalorie 370 kJ / 89 kcal
Tłuszcz 4.5 g
Błonnik 6.2 g
Tłuszcz nasycony 2.7 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...