Purée z kalafiora, kopru włoskiego i selera (od 9. miesiąca życia)

Purée z kalafiora, kopru włoskiego i selera (od 9. miesiąca życia)

1.8 57 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
1 porcja

Składniki

  • kalafiora podzielonego na różyczki
    60 g
  • korzenia selera pokrojonego na kawałki
    60 g
  • bulwy kopru włoskiego pokrojonej na kawałki (patrz wskazówka)
    60 g
  • wody
    500 g
  • masła
    5 g

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 89 kcal / 370 kJ
Białko 3.1 g
Tłuszcz 4.5 g
Węglowodany 12 g
Błonnik 6.2 g
Tłuszcz nasycony 2.7 g
Sód 99 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...