Purée z kalafiora, kopru włoskiego i selera (od 9. miesiąca życia)
TM6 TM5

Purée z kalafiora, kopru włoskiego i selera (od 9. miesiąca życia)

1.8 (56 ocen)

Składniki

  • 60 g kalafiora, podzielonego na różyczki
  • 60 g korzenia selera, pokrojonego na kawałki
  • 60 g bulwy kopru włoskiego, pokrojonej na kawałki (patrz wskazówka)
  • 500 g wody
  • 5 g masła

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
370 kJ / 89 kcal
Białko
3.1 g
Węglowodany
12 g
Tłuszcz
4.5 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Błonnik
6.2 g
Sód
99 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy