
Urządzenia i Akcesoria
Purée z kalafiora, kopru włoskiego i selera (od 9. miesiąca życia)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
1 porcja
Składniki
-
kalafiora podzielonego na różyczki60 g
-
korzenia selera pokrojonego na kawałki60 g
-
bulwy kopru włoskiego pokrojonej na kawałki (patrz wskazówka)60 g
-
wody500 g
-
masła5 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
89 kcal /
370 kJ
Białko
3.1 g
Tłuszcz
4.5 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Sód
99 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DANIA DLA DZIECI II
10 Przepisów
Polska
Polska