Urządzenia i Akcesoria
Gelée de mango
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 porción
Składniki
-
40 g de agua
-
15 g de grenetina en polvo
-
330 g de fruta de su elección, solamente la pulpa
-
40 - 60 g de azúcar refinada
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
10 g
Kalorie
3675 kJ /
875 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
227 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
REPOSTERÍA
64 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Rosca de reyes
3 godz.
Pastel de zanahoria
1 godz. 30 min
Merengue francés
10 min
Genoise de almendras
1 godz.
Arroz con leche
3 godz.
Pizza - Demo - presentadores
30 min
Malteada de pan de muerto
5 min
Relleno de calabaza para pan de muerto
40 min
Tarta de manzana
1 godz.
Champurrado del puesto de tamales
15 min
Salsa de xoconostle y morita asado
20 min
Rollo de guayaba
2 godz. 30 min