Urządzenia i Akcesoria
Gelée de mango
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 porción
Składniki
-
40 g de agua
-
15 g de grenetina en polvo
-
330 g de fruta de su elección, solamente la pulpa
-
40 - 60 g de azúcar refinada
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
10 g
Kalorie
3675 kJ /
875 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
227 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
REPOSTERÍA
64 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Salsa de cítricos y cilantro
20 min
Tarta mediterránea de higos
1 godz. 30 min
Trufas
1 godz. 30 min
Malteada de fresa
5 min
Pudín de pan de muerto y cajeta
1 godz.
Mousse de mango
15 min
Helado de coco y té verde
5 godz. 20 min
Cobertura de cocoa con grenetina
30 min
Nieve de pepino y limón
10 min
Mermelada de jitomate y chile
1 godz. 15 min
Pastel de merengue y mousse de chocolate
2 godz. 30 min
Fruit cake
4 godz.