Urządzenia i Akcesoria
Laugenbrötchen (Panini di Heidi)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
10 pezzi
Składniki
Impasto
-
300 g di acqua
-
10 g zucchero
-
20 g di lievito di birra fresco
-
500 g di farina tipo 00
-
10 g di sale
Bagno di bicarbonato
-
40 g di bicarbonato di sodio
-
sale grosso a piacere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
395.4 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
716 kJ /
171.1 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
38.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pane Naan con cavolfiore speziato, salsa Feta e tahini al matcha
1 godz. 20 min
Focaccia alle cipolle
2 godz. 20 min
Pizzette
3 godz. 40 min
Focaccia caprese
3 godz. 30 min
Pizza con polpette in salsa piccante, scamorza e peperoni
3 godz. 50 min
Pane naan
3 godz. 10 min
Pane arabo
3 godz. 30 min
Parker Rolls (panini soffici)
3 godz.
Balep korkun
1 godz. 30 min
Pane Roti
1 godz.
Focaccia allo yogurt
3 godz.
Focaccia classica ad alta idratazione
5 godz.