Urządzenia i Akcesoria
Laugenbrötchen (Panini di Heidi)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
10 pezzi
Składniki
Impasto
-
300 g di acqua
-
10 g zucchero
-
20 g di lievito di birra fresco
-
500 g di farina tipo 00
-
10 g di sale
Bagno di bicarbonato
-
40 g di bicarbonato di sodio
-
sale grosso a piacere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
395.4 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
716 kJ /
171.1 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
38.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Focaccine con olive
3 godz. 50 min
Yogurt allo skyr
12 godz.
Pane al pomodoro
16 godz.
Toasts al basilico con formaggio alle erbe e olio al limone
2 godz.
Salsicce mummie
1 godz. 10 min
Koulouri Salonicco (panini di Salonicco)
1 godz. 30 min
Victoria Sponge cake
1 godz. 30 min
Baguette francese (TM6)
5 godz.
Balep korkun
1 godz. 30 min
Panettone TM6
10 godz. 30 min
Pane bianco
3 godz.
Ciabattine
3 godz. 30 min