![Laugenbrötchen (Panini di Heidi) Laugenbrötchen (Panini di Heidi)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6573aff1-dde3-4c67-ac0c-f21189b5f97e/Derivates/b6a06f8b-e901-431e-8157-368d816851a7.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 300 g di acqua
- 10 g di zucchero
- 20 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 00
- 10 g di sale
Bagno di bicarbonato
- 40 g di bicarbonato di sodio
- sale grosso, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 716 kJ / 171.1 kcal
- Białko
- 5.7 g
- Węglowodany
- 38.7 g
- Tłuszcz
- 0.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 395.4 mg
Alternatywne przepisy
Bolo do caco
3 Std. 30 Min
Bagel con bacon e uova
2 Std.
Treccine con semi di papavero
16h 30 min
Buchteln alla confettura di prugne
4h 10 min
Panini sfogliati
3 Std. 30 Min
Baguette francese (TM6)
5 godz.
Biscotti sacher
2 Std.
Panini al latte condensato
1 Std. 15 Min
Pane dolce per la colazione
1 Std. 30 Min
Pagnotte turche
2 Std. 20 Min
Pancarrè
5 godz.
Treccia al latte
2 Std. 30 Min