Urządzenia i Akcesoria
Laugenbrötchen (Panini di Heidi)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
10 pezzi
Składniki
Impasto
-
300 g di acqua
-
10 g zucchero
-
20 g di lievito di birra fresco
-
500 g di farina tipo 00
-
10 g di sale
Bagno di bicarbonato
-
40 g di bicarbonato di sodio
-
sale grosso a piacere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
395.4 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
716 kJ /
171.1 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
38.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Anelli salati al Parmigiano Reggiano
40 min
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7 godz.
Mini charlotte al pepe rosa, con crema al cioccolato, lamponi e karkadé
3 godz. 30 min
Gelato biscotto ciocco-menta
4 godz. 5 min
Bretzel farciti con speck, Emmental e cetriolini
16 godz. 30 min
Millefoglie pepe e origano
4 godz. 30 min
Bretzel (di Luca Montersino)
3 godz.
Taralli alla pizzaiola
45 min
Shortbread
2 godz.
Cinnamon rolls
4 godz.
Pita
4 godz.
Buns (panini classici per hamburger)
4 godz. 35 min