Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Meatballs
-
fresh parsley leaves only (approx. 25 sprigs)½ oz
-
yellow onions2 oz
-
black olives pitted2 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground beef24 oz
Pasta and Sauce
-
yellow onions quartered5 ½ oz
-
garlic cloves2
-
olive oil½ oz
-
water35 ½ oz
-
salt divided2 tsp
-
spaghetti12 ½ oz
-
olive oil1 tbsp
-
crème fraîche3 oz
-
cherry tomatoes halved7 oz
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
40 g
Kalorie
3870 kJ /
925 kcal
Tłuszcz
50 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
76 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Italian Pasta
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Ground Meat
35 min
Shrimp Scampi
40 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 godz. 25 min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 godz.
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 godz.
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 godz. 5 min