炒菌菇

炒菌菇

4.6 21 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
1 完整食谱

Składniki

  • 30 克
  • 新鲜综合菇类 切块
    400 克
  • 橄榄油
    20 克
  • 调味用
  • 黑胡椒粉 调味用
  • 新鲜综合香草 装饰用(可省略)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 完整食谱

Sód 1149 mg
Białko 9.4 g
Kalorie 1109.5 kJ / 264.2 kcal
Tłuszcz 21.7 g
Błonnik 6.3 g
Tłuszcz nasycony 3.4 g
Węglowodany 0.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...