Urządzenia i Akcesoria
炒菌菇
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
1 完整食谱
Składniki
-
水30 克
-
新鲜综合菇类 切块400 克
-
橄榄油20 克
-
盐 调味用
-
黑胡椒粉 调味用
-
新鲜综合香草 装饰用(可省略)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 完整食谱
Sód
1149 mg
Białko
9.4 g
Kalorie
1109.5 kJ /
264.2 kcal
Tłuszcz
21.7 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
高温基础专辑
17 Przepisów
Chiny
Chiny