Urządzenia i Akcesoria
百香果腰豆排骨
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
5 人份
Składniki
-
排骨 切块 (4-5公分)500 克
-
糖60 克
-
酱青1 汤匙
-
黑酱油½ 茶匙
-
自制鸡精粉1 茶匙
-
小苏打¼ 茶匙
-
五香粉¼ 茶匙
-
水120 克
-
新鲜百香果浆150 克
-
食油1 茶匙
-
玉米粉 (淀粉)½ 汤匙
-
白米醋½ 汤匙
-
香烤腰豆 拍碎5 汤匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
19.2 g
Kalorie
1648.5 kJ /
394 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
125.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
东方之猪
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy