百香果腰豆排骨

百香果腰豆排骨

4.7 7 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
5 人份

Składniki

  • 排骨 切块 (4-5公分)
    500 克
  • 60 克
  • 酱青
    1 汤匙
  • 黑酱油
    ½ 茶匙
  • 自制鸡精粉
    1 茶匙
  • 小苏打
    ¼ 茶匙
  • 五香粉
    ¼ 茶匙
  • 120 克
  • 新鲜百香果浆
    150 克
  • 食油
    1 茶匙
  • 玉米粉 (淀粉)
    ½ 汤匙
  • 白米醋
    ½ 汤匙
  • 香烤腰豆 拍碎
    5 汤匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 19.2 g
Kalorie 1648.5 kJ / 394 kcal
Tłuszcz 24 g
Błonnik 0.9 g
Węglowodany 125.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...